Hippische Vereniging Winterswijk

Hippische Vereniging Winterswijk: voor paardenliefhebbers van jong tot oud

Bekijk hier ons protocol rondom verantwoord sporten.

De vereniging vindt haar oorsprong als zijnde Winterswijkse Ruiterclub (WRC) in 1927. In 1962 kwam daar een aparte club, de Winterswijkse Ponyclub (WPC) bij. In augustus 2005 zijn de verenigingen WRC en WPC gefuseerd. Op 23 augustus 2019 is gefuseerd met Menvereniging Oud Gerij EO en werd de naam Hippische Vereniging Winterswijk in het leven geroepen.

Let op: De weg richting onze accommodatie zit momenteel helaas dicht. De route naar de manege loopt via de Kottenseweg, Stemerdinkweg en Vosseveldseweg. Er is een omleiding aangegeven met de borden H.V. Winterswijk. Het is niet mogelijk om via de Bumerweg te komen, deze is afgesloten met betonblokken. Wel kun je te paard of op de fiets deze route nemen.

Hippische Vereniging Winterswijk: voor paardenliefhebbers van jong tot oud

Bekijk hier ons protocol rondom verantwoord sporten.