Florentine Rootveld Kringkampioen!

In mei en juni zijn er op verschillende plaatsen binnen onze kring selectie wedstrijden verreden.

In Barchem vond de laatste selectie voor zowel de dressuur- als het springen plaats. De afvaardigingen naar de Gelderse Kampioenschappen zijn bekend en in Barchem mocht Florentine Rootveld haar lint als Kringkampioen in ontvangst nemen!

De volgende leden wisten zich te plaatsen voor de Gelderse kampioenschappen paarden  op 11 en 12 augustus te Wezep:

 Dressuur

In de klasse B dressuur wist Roos van der Hoek met haar nieuwe paard Trust Me knap tweede te worden van de kring. Ze behaalde met haar 217 punten de hoogst gereden score in deze klasse. Na twee wedstrijden mogen zij in Wezep aan de start verschijnen.

Cathy ten Dolle en haar paard Orchid’s Buran wisten in deze klasse als zesde te eindigen en hiermee zijn zij ook afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen.

In de klasse L1 is Marly Aarnink met haar paard Wall Street als vierde afgevaardigd. Ook Marly wist in Barchem maar liefst 217 punten te scoren!

In de klasse Z1 dressuur is Florentine Rootveld Kringkampioen geworden met de zesjarige merrie Gentle-Wish. Zij mogen hun successen ook voortzetten in Wezep.

Springen

In een groot deelnemersveld wist Celien Kolthof met haar paard Who Dun It in de klasse L als 4e van de kring te eindigen. Dit betekend een ticket voor het Gelders Kampioenschap!

 

Wij feliciteren onze leden met de behaalde successen!

Bestuur WR&PC