Kerst Indoor springen Wierden op 27 december 2017
Tessa Delger won met haar E pony Cindi tijdens de finale een vierde prijs in de klasse L.

Cavaletti Midweek springen Vragender op 27 december 2017
Chelsea Hogeslag sprong met Presley E the King een rondje in de klasse BB en won daarmee de derde prijs met 75 stijlpunten.

Ook Marly Aarnink sprong een mooi rondje. Met haar paard Wallstreet reed zij in de klasse B naar een vierde plaats met 73,5 stijlpunten.

Milou Onderdijk kwam met haar paard Gerdos ook aan start. Zij won bij het ochtendprogramma de klasse BB de eerste prijs met 80 punten voor stijl.

Selectie dressuur pony’s Vragender op 29/30 december 2017
Marly Aarnink won met haar E pony Redbull van de Binnenvelder in de klasse B de tweede prijs met 201,5 punten. Hiermee werd zij reserve kringkampioen in deze klasse.

Tessa Delger won voor de tweede maal met haar E pony Cindi de selectiewedstrijd in de klasse M1. Dit keer won zij met 208,5 punten en werd kringkampioen in deze klasse.

Tessa Delger kwam ook met haar andere pony, Poppings Annabell (D) in de klasse L1 aan start. Zij wonnen de eerste prijs met 200 punten en een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen.

En last but not least, Anne Berg won in de klasse M1 met haar D pony Sylvester een tweede prijs met 184,5 punten en een vierde prijs met 194 punten. Met deze uitslag werd zij reserve kringkampioen in de M1.