Marloes Schieven kwam op 3 december aan start in Haaksbergen. Met haar paard Joëlle reed zij in de L1 dressuur naar een mooie tweede plaats met 186,5 punten.

Marica Delger zadelde D pony Poppings Annabell op voor een wedstrijd in Zevenaar op 9 december. Zij reed twee mooie proeven in de B dressuur die beloond werden met twee maal de eerste prijs met 196 en 203,5 punten.

Anouk Siebelink ging op 16 december naar Vorden. Daar reed zij mee in de rijstijlcompetitie van Devoucoux zadels. In deze competitie worden de deelnemers op 10 onderdelen beoordeeld waaronder o.a. ontspanning, nageeflijkheid, rechtgerichtheid, houding en zit en effect van de hulpen. Anouk, die met haar paard Gillmore uitkomt in de klasse L1 dressuur reed 72 punten bij elkaar en behaalde de achtste plaats. Daarmee is deze combinatie geselecteerd voor de Devoucoux finale in Harmelen op 17 februari 2018 en maken zij kans op een prachtig zadel.

Tessa Delger ging 17 december met D pony Poppings Annabell en E pony Cindi op weg naar Ambt-Delden. Daar scoorde zij met Poppings Annabell in de L1 dressuur twee keer de eerste prijs met 197,5 en 218 punten. Met Cindi deed zij daar niet voor onder en behaalde in de klasse M1 dressuur ook twee keer de eerste prijs met 198 en 194 punten.