Diverse combinaties zetten afgelopen week weer hun beste beentjes voor en dat resulteerde in mooie resultaten!!

Op de foto Dominique Tolsma met Nean, Shelby Groothuis met Roxi en Yasmin Smalbraak met James.

Ermelo
Maaike Klomps reed met haar paard Haaijke van de Bekenpieper op 30 juni 2017 naar Ermelo voor een Haflingerweekend. Zij reden in de klasse M1 dressuur naar een 1e prijs met 197,5 punten.

Hengelo Gld
Yasmin Smalbraak stuurde in de Bixie met haar C pony James twee maal naar een 3e prijs met 73 punten.

Zutphen
Op het jaarlijkse Concours Hippique in Zutphen kwam Liza Aarnink kwam met haar D pony Twister aan start in de klasse B springen. Daar behaalden zij een 3e prijs.

Het pony viertal WR&PC-1, bestaande uit Tessa Delger met Cindi, Marica Delger met Poppings Annabel, Indy Hoftijzer met Promo K, Franne Wolterink met Dino Gomell en Maud Collin met Luna reed in de klasse L naar een 1e plaats met maar liefst 201 punten. Het viertal wordt begeleid door commandant Lies Bastiaanse.

Aalten
In Aalten werden op 1 en 2 juli weer de Aaltense dressuurdagen gehouden. Op zaterdag kwamen de pony’s aan start.

Naomi van den Bos won met haar D pony Destiny in de klasse B dressuur de 1e prijs met 205 en een 2e prijs met 192 punten.

Shelby Groothuis scoorde met haar D pony Roxi 2x met de 1e prijs met 206 en 204 punten in de klasse BB dressuur.

Chemène Heisterborg won met haar D pony Carlos N in de klasse L2 dressuur met 205 punten een 2e prijs en met 190,5 de 4e prijs.

Dominique Tolsma reed met haar D pony Nean in Aalten in de klasse M1 dressuur twee maal naar de 1e prijs met 190 en 204 punten.

Op zondag was het de beurt aan de paarden. Florentine Rootveld won met haar paard Haya Oronia in de dressuurklasse M1 twee maal de 1e prijs met 198 en 210,5 punten.

Natasja Meinen won in de dressuurklasse M1 met haar paard Elona een 3e prijs met 179 punten.