Op zaterdag 13 en zondag 14 januari jl. werd er bij het paardensportcentrum in Vragender een dressuur- en springwedstrijd voor de pony’s gehouden. Een groot aantal combinaties van de WR&PC streed daar mee om de prijzen.

Romy Vervelde ging met haar A pony Sonja naar Vragender om daar Bixie te rijden. In de klasse A dressuur wonnen zij twee maal de eerste prijs met 84 en 82 punten. Dit herhaalde deze combinatie ook nog een keer in de klasse AA Bixie springen, ook hier werden zij eerste.

Carmen Vervelde zadelde haar C pony Jester op om ook te strijden in de Bixie. Zij wonnen in de B Bixie dressuur een vierde en vijfde prijs en in de AA Bixie springen namen zij de derde prijs mee naar huis.

Yasmin Smalbraak deed ook zeer goede zaken in de Bixie. In de klasse B1 springen werd zij met haar C pony Landsbury Blue print eerste met 36 punten en in de dressuur won deze combinatie ook de eerste prijs met 117 en de tweede prijs met 116 punten.

Lotte Houwers kwam, zag en overwon met haar D pony Reigershoeve Lars in de klasse BB springen. Zij reden een foutloos rondje dat beloond werd met de eerste prijs en 80 punten voor stijl.

Franne Wolterink won met haar D pony Dino Gomell in de klasse BB springen de derde prijs met 72 punten voor stijl.

Chemène Heisterborg vertrok op 14 januari met haar D pony Carlos N. naar Hengelo (gld) om daar te starten in de dressuurklasse M1. Zij wonnen daar de tweede prijs met 188,5 punten.

Allemaal van harte gefeliciteerd!