13 oktober bitfitter Hanneke van der Lee

Zaterdag 13 oktober komt bitfitter Hanneke Van der Lee naar de WR&PC!

Wil jij graag een bitpassessie voor jouw paard/pony? Meld je dan aan voor zaterdag middag 13 oktober.

We willen allemaal het beste voor ons paard, denk hierbij aan het juiste zadel, een tandarts of we laten hem nog eens door een fysiotherapeut nakijken etc. Maar een ander belangrijk onderdeel wat gauw vergeten word, is het hoofdstel en bit. Waar we mee sturen en remmen (communiceren).

De paardensport heeft een vogelvlucht gemaakt qua ontwikkelingen, het bit is toch een ondergeschoven kindje gebleven. Daarom krijgt u nu de kans om uw paard of pony na te laten kijken of het bit/hoofdstel inderdaad wel zo goed past als u denkt? Of heeft u juist een aanleuning probleem of het gevoel dat u paard zijn bit/hoofdstel niet fijn vind, meld je dan vooral aan!

Wilt u meer informatie doe mij (Chelsea) een mailtje (chelseadaisy@live.nl), ik leg je graag uitgebreid uit wat de kosten en mogelijkheden zijn. De kosten zullen tussen de €40,- á €60,- zijn, en je krijgt ruim een uur ALLEEN de aandacht. We werken namelijk niet in groepen, maar iedereen apart. Daarom is de ruimte beperkt, meld je daarom snel aan (voor 6 oktober). VOL=VOL

 

(Alleen voor leden van de WR&PC)