3 leden naar Outdoor Gelderland

Niet 1, niet 2, maar 3 van onze leden mogen aan start komen tijdens Outdoor Gelderland! Tessa Delger (1.30m), Anouk Kempers (1.20m) en Carmen Vervelde (1.10m) hebben in de afgelopen weken een startbewijs verdiend voor 12 juni. Een super prestatie van deze dames.

Op Koningsdag nam Ria Damkot met Allette deel aan het ringsteken. Zij wonnen de tweede prijs.

Tijdens de springwedstrijd in Vragender afgelopen weekend werden er ook meerdere prijzen gewonnen. Carmen Vervelde en Golvé wonnen in de klasse 1.10m een derde prijs. Hiermee verdienden zij hun startbewijs voor Outdoor Gelderland. Feline te Koppele en Jack Sparrow wonnen in de klasse 0.80m de tweede prijs. Lotte Houwers en Vincent K sprongen in de klasse 80 cm naar een derde prijs. Sanne ten Pas en Nikita Tp reden naar 75 stijlpunten in de klasse 80 cm.

Romy Vervelde en Emilion deden mee in Lievelde. Hier werd de eerste selectiewedstrijd verreden. In de klasse L1 wisten ze meteen de eerste selectiewedstrijd te winnen!

Liza Aarnink en Ocean’s Desperado reden in Hengelo Gld. naar een mooie tweede prijs in de dressuur in de klasse L1.