Afvaardiging dressuur paarden, Chelsea Hogeslag wint kringkampioenschap.

Afvaardiging dressuur paarden, Chelsea Hogeslag wint kringkampioenschap!

Afgelopen weekend werd in Eibergen, de derde- en laatste selectie wedstrijd voor de dressuur paarden verreden. Na het binnenslepen van de diverse prijzen is inmiddels bekend welke combinaties door mogen naar de Gelderse Kampioenschappen. Chelsea Hogeslag wist zelfs kringkampioen te worden in de klasse L2 dressuur!

Onderstaande leden hebben zich weten te selecteren voor de Gelderse Kampioenschappen op 10-en 11 augustus a.s. te Steenderen.

Wij feliciteren onze leden met hun afvaardiging en wensen hen veel succes met de voorbereidingen.

Klasse B: Ilse Zieverink met Presley E The King wist knap zesde te worden in het grote deelnemersveld.
Klasse L1: Als derde geëindigd van de kring, Lobke Geerdink met Genova HSH.
Klasse L2: Als eerste geëindigd en hierdoor kringkampioen: Chelsea Hogeslag met Belle. Op de voet gevolgd door Inez Tolkamp met Ashanti en vierde van de kring werd Roos van der Hoek met Trust Me. Charlotte Almekinders werd tiende van de kring en staat met Georgina tweede reserve.
Klasse M2: Mirjam ten Dolle en Feline wisten een vierde plek te bemachtigen en zijn hiermee ook verzekerd van een startplek op de kampioenschappen.
Klasse Z1: Florentine Rootveld reed haar paard Haya Oronia naar een tweede plek binnen de klasse Z1. De zesde plaats was voor Mandy Hendriks met Fargo.
Klasse ZZ-Licht: In deze klasse komt Charlotte Almekinders met Vindy aan start.