Amazones HV Winterswijk in de prijzen!

Anne Berg vertrok op 11 januari met Sylvester naar Brummen om daar in de klasse L cat. D/E een rondje te springen. Ze kwamen goed rond en mochten de vierde prijs mee naar huis nemen.

Franne Wolterink was op 11 januari met haar D pony Dino Gomell in IJzerlo te vinden. Zij reden twee proeven in de klasse M2 en reden in beide proeven naar de eerste plaats met 180 en 181 punten.

Ook Yasmin Smalbraak en Landsbury Blue Print kwamen in IJzerlo aan start. Zij reden één proef en behaalden de derde prijs met 188 punten in de klasse B cat. C-D/E.

IJzerlo werd goed bezocht, ook Anouk Kempers reed hier met Equitalle twee proeven in de klasse B cat. D/E. Zij behaalden de tweede plaats met 192 en de eerste plaats met 199 punten.

Ilse Zieverink was ook naar IJzerlo gereden. Zij kwam op 12 januari aan start in de klasse L1 met haar paard Chicano van de Kempenhoeve Plaats en won twee maal de eerste prijs met 188,5 en 184 punten.

Carmen Vervelde reed met haar pony Emilion op 12 januari in Aalten naar de tweede plaats met 182,5 punten in de klasse L1 cat. D/E.

Ook Truus Siebelink kwam op 12 januari in Aalten aan start. Zij reed twee proeven in de klasse B met haar paard Gillmore TH en behaalde twee maal de eerste prijs met 198 en 199,5 punten.