Amazones van de WR&PC scoren bij springselecties en dressuurwedstrijden!

Tessa Delger wist op 15 december bij het paardensportcentrum in Vragender tijdens de eerste springselectie de klasse B springen op haar naam te zetten. Met haar E pony Cindi reed zij een foutloze ronde en barrage en met 75,5 punten voor stijl wonnen zij deze eerste springselectie bij de paarden!

Tessa was ook nog op andere concoursen te vinden, met Cindi kwam zij op 12 december in Saasveld ook in de klasse B springen aan start. Daar wonnen zij in de paardenrubriek de zesde prijs met 74,5 punten voor stijl. Met haar D pony Poppings Annabell deed Tessa mee aan een kerst dressuurwedstrijd in Kootwijkerbroek. Op 14 december werden zij in de klasse M2 twee maal eerste met 197 en 199 punten en plaatsten zij zich voor de finale. Deze finale werd op 15 december in handicap gereden met de klassen B t/m Z2. In de finale reden zij naar een percentage van 64,67% en wonnen daarmee de zesde prijs.

Chelsea Hogeslag won met Presley E the King op 15 december bij het paardensportcentrum in Vragender de twaalfde prijs in de springselectie. Zij sprongen een foutloos basisparcours en hadden 1 balkje in de barrage en behaalden daarmee 75 punten voor stijl.

De pony’s hadden op 16 december hun tweede springselectie bij het paardensportcentrum in Vragender. Franne Wolterink reed met haar D pony Dino Gomell een mooi parcours in de klasse B en won de tweede prijs meet 77 stijlpunten. Ook Indy Hoftijzer sprong met haar E pony Pandour een mooi rondje in de klasse B en won daarmee de elfde prijs met 67,5 punten voor stijl.

Iris Vaartjes had haar D pony Prinses Romee een dressuurzadel opgelegd. Samen wonnen zij bij de Sterruiters in Haaksbergen in de klasse B dressuur twee maal de eerste prijs met een super score van 225 en 225,5 punten!