Amazones WR&PC op dreef in Lievelde, Haaksbergen, Bredevoort en Ysselsteyn

Vorig weekend was Liza Aarnink op het concours in Winterswijk te vinden. Zij won met haar D pony Twister in de klasse M1 dressuur de derde prijs met 193,5 punten.

Tessa Delger heeft met haar D pony Poppings Annabell de smaak te pakken in de klasse M2 dressuur. Zij wonnen op 6 oktober bij Manege de Grolse Veste in Lievelde twee maal de eerste prijs in de M2 (M1 in handicap) met 187,5 en 197,5 punten.

Ook Naomi van den Bos deed het goed in Lievelde. Zij won met haar D pony Destiny in de klasse B dressuur ook twee maal de eerste prijs met 189 en 194 punten.

Marly Aarnink reed ook een fijn rondje haar E pony Pablo. Zij wonnen op 7 oktober in Lievelde de eerste prijs met 195,5 punten in de klasse M2 dressuur.

Ilse Zieverink kwam voor de tweede keer met Presley E the King aan start in de klasse L1. Dit deden zij op 6 oktober bij de Sterruiters in Haaksbergen en wonnen de tweede prijs met 186 punten.

Ook Chelsea Hogeslag verscheen met Presley E the King in de dressuurring bij de Sterruiters. Zij behaalden in de klasse M1 (M2 in handicap) de eerste prijs met 189,5 en de tweede prijs met 191 punten.

Maud Pasman ging met haar E pony Hero’s Jamai op 7 oktober naar de Sterruiters in Haaksbergen. Zij reden 2 mooie proeven in de klasse L2 en wonnen twee maal de tweede prijs met 196 en 193,5 punten.

Indy Hoftijzer ging met haar E pony Pandour naar de Slingeplascross in Bredevoort. Zij wonnen de zesde prijs met 198 punten voor de dressuur, 4 strafpunten bij het springen en een foutloze cross.

Hilde van Eerden ging naar Ysselsteyn voor een samengestelde wedstrijd. Zij zadelde haar paard Gentle Touch op voor de klasse L paarden en wonnen de derde prijs.

Top gedaan allemaal en gefeliciteerd!!