Amazones WR&PC scoren prijzen tijdens hittegolf

Afgelopen week waren weer diverse combinaties van de WR&PC, ondanks de hoge temperaturen, goed op dreef.

Hilde van Eerden reisde helemaal af naar Vrouwenpolder. Hier kwam zij aan de start met Gentle Touch tijdens de samengestelde wedstrijd in de klasse M. Zij wonnen samen een derde prijs.

Marly Aarnink kwam met Cantodea aan de start in de klasse L1 dressuur tijdens de hippische week in Zevenaar. 189 punten bleken goed voor een derde prijs.

Tessa Delger reed met Golden Elvis twee proeven in de klasse Z1 dressuur in Varsseveld. Beide jury’s plaatsten deze combinatie op de eerste plaats met 223,5 en 229 punten. Ook Chelsea Hogeslag ging naar Varsseveld. Zij maakte haar debuut in de klasse B met Keep an eye on me. Dit resulteerde meteen in een derde prijs met 201,5 punten.

De afgelopen maand kwam het ponyviertal van de WR&PC, bestaande uit Anouk Kempers, Iris Vaartjes, Lotte Houwers, Esmee Wijnveen en Carmen Vervelde, op diverse wedstrijden aan de start in de klasse L. Over alle wedstrijden bleken zij het beste gepresteerd te hebben. Hiermee werden zij eerste in de meertallencompetitie. Ook het viertal in de klasse M, bestaande uit Liza Aarnink, Sterre Hoitink, Anne Berg, Franne Wolterink, Marly Aarnink en Britt Oonk wist kringkampioen te worden. Beide viertallen staan onder leiding van Desiree Kemper.