Amazones WR&PC winnen in de cross en het springen

Hilde van Eerden was op 10 juni in Hulsberg te vinden met haar paard Gentle Touch. Samen reden zij een goede SGW in de klasse L en namen de vierde prijs mee naar huis.

Maud Pasman was met haar C pony Sulaatik’s Sing A Song op 12 juni naar Exloo vertrokken voor een rondje in de klasse Z springen, zij wonnen de eerste prijs.

Dominique Tolsma sprong op 16 juni in Lievelde met haar paard Dominent in de klasse B naar de achtste prijs met 71 punten voor stijl.

Anouk Kempers was op 16 juni bij CSI Twente te vinden. Met haar D pony Hoppenhof’s Mambo won zij in de klasse B met 77,5 stijlpunten de zesde prijs.

Marit Damkot was op 16 juni ook in Lievelde te vinden. Zij reed met haar paard Allette in de klasse B een foutloos basisparcours en barrage en won hiermee de vijfde prijs met 64 punten voor stijl.

Ook Chelsea Hogeslag was naar Lievelde gereden. Zij kwam met Presley E the King aan start in de klasse B paarden. Zij reden een foutloos basisparcours en lieten 3 balkjes vallen in de barrage. Hiermee wonnen zij de negende prijs met 71 stijlpunten.