Chelsea en Gillmore Gelders kampioen

Op 11 juni werden in Ede de Gelderse kampioenschappen eventing verreden. Chelsea Hogeslag, lid van Hippische Vereniging Winterswijk, kwam aan start met Gillmore TMH in de klasse B. Hun dressuurproef werd beloond met 203 en 195,5 punten. Door een foutloos springparcours en een foutloze cross kwamen daar geen strafpunten meer bij. Hiermee mag deze combinatie zich Gelders kampioen Eventing klasse B noemen.

Op 7 juni werd de eerste keer een midweek springwedstrijd georganiseerd op de accommodatie van de Hippische Vereniging Winterswijk. Voor Silva Boswinkel en Carwel lag er in de klasse 80 cm een eerste prijs klaar. Chelsea Hogeslag en Mango wonnen een eerste en tweede prijs in de klasse 100 cm. Carmen Vervelde en Golvé sprongen naar de overwinning in de klasse 110 cm.

Rensqe Ticheler en Joy zijn in vorm in de dressuurring. In de klasse Z1 wonnen ze in Rekken in beide proeven de eerste prijs. Ilse Zieverink en Indy kwamen aan start in Barchem. In de klasse L1 dressuur mochten ze in beide proeven een vijfde prijs ophalen. Chelsea Hogeslag en Fourcade wonnen in de klasse L1 in Lichtenvoorde in beide proeven de eerste prijs.