Chelsea en J’Adore vijfde op Gelderse

Afgelopen weekend werden de Gelderse kampioenschappen voor paarden in het springen verreden. In de klasse B kwamen voor Hippische Vereniging Winterswijk aan start Chelsea Hogeslag en Marly Legters. Beide reden beide omlopen foutloos. Hiermee won Chelsea Hogeslag met J’Adore een vijfde prijs. Voor Marly Legters en Zendos was er een twaalfde prijs. Ook Tessa Delger kwam aan de start in de klasse ZZ. Zij liep in de eerste omloop tegen twee balken aan.

Dan waren er nog meerdere leden die in de prijzen wisten te vallen. Robin Berentsen won met Zigo tijdens het thuisconcours in Winterswijk een eerste en een tweede prijs in de klasse B met een monsterscore van 244,5 punten. Sterre Hoitink werd in dezelfde klasse eerste en derde met Montenegro. Met haar andere paard, Louis Vuitton, was er voor Sterre een tweede en een derde prijs in de klasse B. Merle Damkot reed met Destiny in Winterswijk haar eerste wedstrijd. Zij wonnen meteen twee keer een eerste prijs.

Shelby Groothuis ging met Spoekedammetjes Dien naar de dressuurwedstrijd in Haaksbergen. In de klasse Z1 wonnen zij een eerste prijs.