Chelsea Hogeslag met Belle kringkampioen en uitslagen selectiewedstrijd dressuur in Eibergen

Pony’s:
Marek Egbers reed met D pony Fairytales Guinevere in de klasse M2 naar de eerste plaats met 189 en de tweede plaats met 182 punten.
Thirsa Oonk won met haar B pony Amigo in de klasse M1 de eerste prijs met 188,5 punten en de tweede prijs met 195,5 punten.
Britt Oonk nam haar D pony Golden Lady mee de dressuurring in en zij reden in de klasse L1 naar de eerste prijs met 208 punten.
Chemene Heisterborg kwam met D pony Carlos N in de klasse M2 aan start. Zij reden naar de tweede plaats met 182,5 punten.

Paarden:
Ilse Zieverink kwam met Presley E the King aan start in de klasse B. Zij behaalden de vijfde plaats met 204 en de zevende plaats met 197,5 punten.
Chelsea Hogeslag werd met Belle in de klasse L2 kringkampioen. Zij reden in de laatste selectiewedstrijd naar de tweede plaats met 201 punten. Zij zijn zeker van een startplek op de Gelderse Kampioenschappen.
Roos van der Hoek kwam met Trust Me ook aan start in de klasse L2. Zij reden naar de eerste plaats met 205,5 punten en de tweede plaats met 219,5 punten.
Florentine Rootveld werd met Haya Oronia in de klasse Z1 tweede met 219,5 punten. Hiermee werden zij in deze klasse tweede van de kring en zijn ook geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen.