Chelsea Hogeslag tweede op Gelderse kampioenschappen eventing

Op 23 oktober vonden in Barchem de Gelderse kampioenschappen eventing plaats. Chelsea Hogeslag nam succesvol deel met Gillmore TMH. In de klasse B reden ze een goede dressuurproef beloond met 210 en 211 punten. Vervolgens reden ze een foutloos springparcours en een foutloze cross met mooie stijlpunten. Hierdoor werden ze tweede en mogen ze zich reservekampioen eventing klasse B van Gelderland/Flevoland noemen.

 

De selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen dressuur en springen indoor zijn inmiddels ook in volle gang. Florentine Rootveld en Komma d’Or wonnen in de klasse Z1 twee eerste prijzen tijdens de selectiewedstrijd in Vragender. Ilse Zieverink en Indy wonnen in de klasse B twee keer de tweede prijs. Voor Marek Egbers en Amadeus was er in de klasse L1 een eerste en een tweede prijs. Melissa Valken en Michelangelo wonnen in de selectieproef in de klasse L2 een tweede prijs. Fabienne Buunk en Everwood Bellfire reden mee in de klasse L1 bij de pony’s. Zij wonnen een derde prijs en werden in de selectieproef vijfde.

 

Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo sprongen op 23 oktober mee tijdens de wedstrijd in Denekamp. In de klasse 1.10m wonnen ze een zesde prijs.