Diverse pony-en paardencombinaties van de WR&PC kwamen aan start in Winterswijk, Markelo, Ruurlo en Haaksbergen.

Na een heerlijk zonnig weekend kunnen we de balans opmaken van een weekend vol mooie ruitersport. Diverse pony-en paardencombinaties van de WR&PC kwamen aan start in Winterswijk, Markelo, Ruurlo en Haaksbergen.

Winterswijk (start Hippische Wedstrijden 2018)
Romy Vervelde zadelde haar A pony Sonja op en reden twee mooie proeven in de klasse Bixie A. Ze gingen naar huis met 81 en 82 punten, goed voor twee keer de eerste prijs.

Haar zus Carmen Vervelde had C pony Jester mooi ingevlochten en ook zij reden twee mooie proeven, maar dan in de klasse Bixie B. Zij gingen naar huis met 113 en 114 punten, ook goed voor twee maal de eerste prijs.

Danique Oonk kwam aan start in de klasse Z1 paarden. Met haar paard Dyona behaalde zij op 5 mei twee maal de tweede prijs met 225 en 221 punten. Ook op 6 mei reed deze combinatie een mooie proef die werd gewaardeerd met 222,5 punten en een derde prijs. In totaal reed zij vier proeven en mag daarmee maar liefst 7 winstpunten noteren.

Markelo
Marek Egbers ging op 5 mei met zijn D pony Fairytales Quinevere op reis naar Markelo. Zij reden daar 2 proeven in de klasse M2 dressuur en scoorden de eerste prijs met 197,5 en een tweede prijs met 192 punten.

Ruurlo
Marly Aarnink had haar paard Wallstreet beloofd om te gaan springen. Dit deden zij in de klasse B en reden een foutloos parcours met 67 punten voor stijl. Dit leverde dit duo een vierde prijs op.

Jolien Kuenen kwam met haar paard Aronada aan start in de klasse M springen. Zij waren foutloos in het 2-fasen parcours en wonnen daarmee de derde prijs.

Ook Felien Elschot was in Ruurlo te vinden. Zij had haar paard Elaya opgezadeld voor een rondje in de klasse B springen. Deze combinatie reed 61 punten voor stijl en ging naar huis met de vijfde prijs.

Haaksbergen
Anne Berg was met haar D pony Sylvester naar Haaksbergen gereden om twee proeven te rijden in de klasse M2 dressuur. Zij waren daarmee succesvol en wonnen twee maal de eerste prijs met 187 en 195 punten.

Allemaal van harte gefeliciteerd!!