Dressuur en spring prijzen WR&PC leden

Dit weekend werden er in diverse plaatsen wedstrijden georganiseerd. Een tweetal leden van de WR&PC reed daar in de prijzen.

Anouk Kempers reed met Hoppenhof’s Mambo in Gendringen een dressuurwedstrijd. Ze startten in de klasse B dressuur en reed daar met verve naar een eerste prijs. Ze kregen 190,5 punten voor alle oefeningen tezamen.

Tessa Delger reed op drie verschillende wedstrijden in de prijzen. Op 13 februari reed ze in Saasveld met pony Cindi een rondje in de klasse B bij de paarden. Ze haalden daar een derde prijs met 75 punten voor stijl. Cindi mocht later in de week mee naar Marienheem om daar mee te springen in de klasse B (paarden) en moest hier genoegen nemen met een achtste plaats en 72,5 punten voor stijl. Met pony Big Star reed ze dressuur in de klasse Z2 te Gorssel; deze klasse werd in handicap verreden met de klasse Z1. Daar scoorden ze 62,50% en 62,31% wat goed was voor een tweede en derde prijs. Met pony Poppings Annabell reed ze in dezelfde plaats in de categorie Z1 waarmee ze een tegenstander was van zichzelf. Ze was zichzelf dan ook te goed af en ging hier met een eerste en tweede prijs naar huis en mocht 62,79% en 64,26% in ontvangst nemen.

Gefeliciteerd dames met deze mooie resultaten!