Marly Aarnink derde op Gelderse Kampioenschappen en nog meer dressuur en springen, amazones WR&PC triomferen in diverse ringen

Marly Aarnink reisde op 26 januari jl. met haar E pony Infinity naar Putten om daar te strijden op de Gelderse Kampioenschappen. Zij reden een mooie proef die beloond werd met 213,5 en 196,5 punten (68%) en met deze score werden zij in de klasse L1 D/E derde van Gelderland/Flevoland!

Anouk Kempers was met haar D pony Hoppenhof’s Mambo op 20 januari jl. te vinden in Bathmen. Daar sprongen zij in de klasse B een mooi rondje en wonnen de tweede prijs met 73,5 punten voor stijl.

Carmen Vervelde vertrok op 26 januari jl. naar Vragender. Dit deed zij met haar E pony Emilion om in de klasse BB dressuur mee te doen. Zij had succes want ze won de eerste prijs met 188,5 punten.

Sterre Hoitink was ook in Vragender te vinden. Samen met haar D pony Lucano reed zij 2 mooie proeven die werden beloond met de eerste en derde prijs.

Franne Wolterink had haar D pony Dino Gomell ingeladen voor ook een rondje dressuur in Vragender. Zij reden mee in de klasse L1 en zij wonnen de eerste prijs met 196,5 punten.

Ruth Abbink reed op 27 januari jl. met haar paard Isis een rondje dressuur in de klasse L1 in Ambt-Delden. Zij scoorden 190,5 punten en dit leverde hen de eerste prijs op.