Dressuur, springen en SGW, amazones HVW van alle markten thuis!

Op 14 september jl was Indy Hoftijzer met haar E pony Pandour bij de “Bollert Brons” van de Pasruiters in Gelselaar te vinden. Daar reden zij een mooie samengestelde wedstrijd (SGW). Met 210,5 punten in de dressuur, een foutloos springparcours en een foutloze cross met een paar tijdfoutjes wonnen zij in de klasse B de vijfde prijs.

Marloes Schieven reed op 21 september een thuiswedstrijd bij de Hippische Vereniging in Winterswijk. Ze won met haar paard Fame na een foutloos springparcours in de klasse L de tweede prijs.   

Marly Aarnink vertrok op 21 september naar de Vestingruiters in Lievelde. Dit deed ze met haar E pony Pablo voor een rondje dressuur in de klasse Z2. Zij wonnen de eerste prijs met 251,5 punten.  Ook haar E pony Infinity was van de partij en wonnen zij de tweede prijs in de klasse L2 met 201,5 punten en maakten een mooi debuut in de klasse M1 met 202 punten en de eerste prijs.

Hilde van Eerden was een dag later op 22 september in Lievelde te vinden, zij won met Infinity de derde prijs met 199,6 punten in de klasse L2.  

Chelsea Hogeslag deed op 22 september goede zaken bij de samengestelde wedstrijd (SGW) in Gorssel. Met Presley E the King behaalde ze in de klasse B 216 punten in de dressuur, had 1 balkje in het springparcours en reed ze een foutloze cross binnen de tijd. Hiermee wonnen zij de vierde prijs.