Dressuur, springen en SGW, de leden van de WR&PC voelen zich in alle disciplines thuis

Afgelopen weekend konden we niet alleen genieten van prachtig weer maar ook van mooie paardensport. De volgende amazones gingen naar huis met prijzen en rozetten:

21 april 2018
Ilse Zieverink startte met Presley E the King in de klasse B paarden bij het Paardensportcentrum inVragender. Zij wonnen een tweede prijs met 212 en een derde prijs met 198 punten.

Ook Chelsea Hogeslag ging naar Vragender, zij zadelde Belle op voor 2 proeven in de klasse L2 paarden. Zij werden daar eerste met 209,5 en derde met 193 punten.

Vivian van den Berg ging met haar paard Meteor ook naar Vragender. Zij kwamen uit in de klasse M1 paarden en reden 194 punten bij elkaar, goed voor de derde prijs.

Naomi van den Bos had haar D pony Destiny mooi ingevlochten voor een dressuurwedstrijd in Zevenaar. Zij kwamen uit in de klasse B en wonnen de tweede prijs met 193,5 punten.

Chemene Heisterborg reed met haar D pony Carlos N naar Steenderen om daar te starten in de klasse M1. Zij wonnen daar de eerste prijs met 187 punten.

Felien Elschot ging voor een rondje springen naar Lievelde. Zij nam hiervoor haar paard Elaya mee en won in de klasse BB de vierde prijs met 63 punten voor stijl.

22 april 2018
Chelsea Hogeslag had een super SGW debuut bij de paarden in Markelo. Zij kwam met Presley E the King uit in de klasse B en behaalde  in de dressuur  71% (213 punten). Hiermee kwamen zij op de eerste plaats en die plaats stonden zij ook niet meer af. Want het springen ging foutloos en ook de cross werd foutloos en binnen de tijd uitgereden. Hun eindscore kwam uit op 15,2 punten en hiermee werden zij eerste.

Ook Melissa Valken en Felony waren in Markelo te vinden en ook zij hadden een goed SGW debuut in de klasse B paarden. Voor de dressuur behaalden zij 71,83% (215,5 punten), in het springparcours vielen 2 balkjes maar de cross ging foutloos en binnen de tijd. Goed voor de derde plaats met een eindscore van 22 punten.