Dubbele overwinning voor Anouk Kempers op eigen terrein

Op 26 juli werd er op de accommodatie van de Hippische Vereniging Winterswijk een midweek springwedstrijd georganiseerd. Ook door eigen leden werd er succesvol deelgenomen. In de klasse 90 cm was de overwinning voor Anouk Kempers en Overa. Ze reden een foutloze ronde met 80 stijlpunten. In de klasse 1.20m deed Anouk dit nog eens over. Met Roxette van ’t Eigenlo zette ze de snelste foutloze ronde neer waardoor ze ook in deze klasse de eerste prijs mocht ophalen. Voor Carmen Vervelde en Golvé was er een vijfde prijs in de klasse 1.10m.

Liselotte Rootveld en Gentle-wish reden op 22 juli mee in Lathum. In de Prix St. Georges reden zij naar een overwinning met een score van 67,86%.

In het weekend van 12 en 13 augustus is er opnieuw een wedstrijd op het terrein van Hippische Vereniging Winterswijk aan de Steengroeveweg. Ditmaal staan beide dagen in het teken van de dressuur klasse BB t/m ZZ-licht. Zondag zal er aan het einde van het programma nog een viertal demonstratie worden gegeven door het Z-viertal ‘The power of love’. Publiek is dit weekend van harte welkom!