Een hele week aan uitslagen! Er werd weer goed gepresteerd door diverse amazones van de WR&PC met hun pony’s & paarden.

2 september
Anouk Siebelink reed met Cantodea in Laren Gld een Tripalon. Ze behaalden de zesde prijs met 196 punten in de dressuur, foutloos in het springen en de oefencross met twee storingen.

5 september
Chelsea Hogeslag kwam op de avondwedstrijd in Lichtenvoorde aan start met Presley E the King in de klasse M1 dressuur. Ze wonnen de tweede prijs met 194,5 punten in de M1/M2 (in handicap).
Tessa Delger ging met haar D pony Poppings Annabell op stap naar Lichtenvoorde. Zij streden in de klasse M2 om de prijzen en wonnen in de M1/M2 (in handicap) de eerste prijs met 194,5 en de tweede prijs met 202,5 punten. Ook kwam Tessa met haar D pony Odonkor S aan start. Zij reden in de klasse M1 naar de eerste prijs met 203 en de derde prijs met 185 punten.

6 september
Hilde van Eerden kwam met Gentle Touch/Heaven ook in Lichtenvoorde aan start in de klasse L1/L2 (in handicap). Zij wonnen twee maal de derde prijs met 196.5 en 193 punten

8 september
Tessa Delger was druk met haar D pony Poppings Annabell. Zij ging nog een keer naar Lichtenvoorde om daar te starten in de klasse M2. Zij wonnen de eerste prijs met 189,5 punten in de klasse M1/M2 (in handicap).
Maud Pasman kwam met haar E pony Hero’s Jamai ook in Vragender aan start. Zij wonnen in de klasse L2 de tweede prijs met 192 en de derde prijs met 193 punten.
Shelby Groothuis nam haar D pony Dien mee naar Vragender. Zij kwamen uit in de klasse L1 en wonnen de eerste prijs met 196,5 punten.

9 september
Anouk Kempers ging met haar D pony Hoppenhof’s Mambo op stap naar Zelhem om daar in de klasse B aan start te komen. Zij wonnen hier de twee maal de tweede prijs met 192 en 195 punten.