Eerste leden van HV Winterswijk verzekeren zich van Gelderse

De selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen dressuur en springen zijn in volle gang voor de leden van Hippische Vereniging Winterswijk. De eerste leden hebben zich na twee wedstrijden al zo goed als zeker weten te verzekeren van een startbewijs.

Chelsea Hogeslag en J’Adore zijn op stoom in de klasse Z2. Na een overwinning tijdens de eerste selectiewedstrijd, werd ook de tweede wedstrijd in Vorden gewonnen. In de klasse M1 werd de overwinning opgeëist door Mirjam Vervelde en Nonchalante. Melissa Valken en Michelango wonnen in dezelfde klasse de derde prijs.

Cheméne Heisterborg en Fourcade zijn in topvorm. Bij de dressuurwedstrijd in Aalten wisten zij in de klasse B-dressuur beide proeven te winnen met hoge punten. Ria Damkot-Lammers en Allette maakten hier hun debuut en wonnen direct de tweede prijs. Voor Liza Aarnink en Ocean’s Desperado was er tijdens dezelfde wedstrijd een derde prijs in de klasse L1.

Silva Boswinkel en Icon S kwamen aan start tijdens de springwedstrijd in Saasveld. In de klasse 80 cm wonnen zij een tweede prijs. Een week later in Ambt-Delden was de combinatie opnieuw succesvol. In dezelfde klasse wonnen ze ditmaal de vierde prijs.