Eindejaarsbingo op 28 december

2022 is weer voorbij gevlogen. Voor de vereniging was het een goed jaar. We hebben veel mooie evenementen kunnen organiseren, mede dankzij onze leden en vrijwilligers. Om iedereen voor zijn inzet te bedanken, organiseren we in plaats van de traditionele nieuwsjaarsborrel dit jaar een eindejaarsbingo. Op 28 december ontvangen we onze leden en vrijwilligers graag voor een gezellige afsluiting. We starten om 18.00 uur met snert, oliebollen en kniepertjes. Daarna gaan we om 19.30 uur natuurlijk onder het genot van een drankje van start met de bingo. Tijdens de bingo zijn hele leuke prijzen te winnen!

Aanmelden is gewenst (voor 20 december) zodat we weten hoeveel oliebollen er gebakken moeten worden. Meld je aan via deze link of via de lijst in de kantine.