Eremetaal voor amazones Hippische Vereniging Winterswijk!!

Vragender, 20 oktober: eerste selectiewedstrijd pony’s
Yasmin Smalbraak reed met haar C pony Landsbury Blue Print 204,5 punten in de klasse B dressuur en won hiermee de eerste prijs.

De proef van Shelby Groothuis met haar D pony Dien leverde 186,5 punten op in de klasse L2 dressuur en zij wonnen de eerste prijs.

Marly Aarnink reed met haar E pony Infinity in de klasse M1 dressuur naar 202 punten en zij wonnen hiermee de eerste prijs.

Franne Wolterink kwam aan start met haar D pony Dino Gomell in de klasse M2 dressuur en zij wonnen de eerste prijs met 192,5 punten.

Thirsa Oonk met haar B pony Amigo maakt het “selectierijtje” compleet. Ook zij wonnen de eerste prijs met 181 punten in de klasse M2 dressuur.

Truus Siebelink kwam op 20 oktober in Haaksbergen aan start met haar paard Cantodea en won de eerste prijs in de klasse B dressuur met 187,5 punten.

Chelsea Hogeslag reed op 20 oktober naar Diepenheim voor een Samengestelde Wedstrijd (SGW) in de klasse B . Samen met haar paard Presley E the King won zij de derde prijs met 210,5 in de dressuur, 4 strafpunten in het springen en een foutloze cross.