Gelderse Kampioenschappen paarden dressuur

De rijhal van PC en Rijvereniging de IJsselruiters in Brummen is dit weekend voor de klasse’s M en Z het decor voor de Gelderse Kampioenschappen dressuur.

 

Op vrijdag ochtend 18 januari a.s. zal Liselotte Rootveld starten in de klasse Z2. Deze kringkampioen komt uit met haar paard Gentle-wish. Ook Egbert Wiechers komt met zijn paard Endrik in deze klasse aan start.

’s Middags wordt in Brummen de klasse ZZL dressuur verreden. Kringkampioen Ireen de Leeuw zal strijden om de Gelderse titel met haar paard Catch Me. Deze klasse kent een vrije inschrijving . Zo is ook WR&PC lid Melissa Valken van de partij en zal met Felony de ring betreden.  Indien de combinaties in de Z2 en het ZZlicht zich bij de beste 6 weten te selecteren zijn ze door naar de kür op muziek wie aansluitend wordt verreden.

 Zaterdag 19 januari gaan de kampioenschappen in Brummen verder en wordt er in de ochtend gestreden in de klasse Z1. WR&PC lid Tessa Delger komt in deze klasse aan start met haar Golden Elvis.  Danique Oonk en Zazoe staan in deze klasse eerste reserve. Zij kunnen nog t/m a.s donderdag ingezet worden. Vivian van den Berg mag ook naar Brummen afreizen. Op zaterdagmiddag zal zij uitkomen in de klasse M2 met haar paard Meteor.

 Voor alle informatie omtrent de Gelderse Kampioenschappen zie : www.knhsregiogelderland.nl

Wij wensen onze leden heel veel succes toe!
Bestuur WR&PC