Geslaagd spring- en dressuurweekend bij Hippische Vereniging Winterswijk

 

Op 17 september stond er een springwedstrijd voor paarden op het programma bij Hippische Vereniging Winterswijk. In een sterk deelnemersveld waren ook eigen leden succesvol. Anouk Kempers won een tweede en achtste prijs met Roxette van ’t Eigenlo in de klasse 1.05 en 1.10 m. Een dag later kwam Anouk aan start in Ambt-Delden met El Diego des Etoiles, zij wonnen een vierde prijs in de klasse 90 cm.

Een weekend later, op 24 en 25 september, mochten de dressuurruiters zich van hun beste kant laten zien. Fabienne Buunk en Everwood Bellfire reden in de klasse L1 met een persoonlijk record naar een tweede prijs. Anke Wiggers en Kalmanja wonnen in de klasse L2 in beide proeven een derde prijs. Carmen Vervelde en Emilion waren in vorm en wisten in de klasse M2 een eerste prijs te winnen. Voor Ilse Zieverink en Indy was er in de klasse B twee keer een eerste prijs. Mirjam Vervelde startte in de klasse ZZ-Licht met Feline en werd hierin eerste.

Afgelopen weekenden stond ook de Zilveren Ster in Haaksbergen op de agenda. Tijdens deze wedstrijd wisten Ilse Zieverink en Indy twee derde prijzen mee naar huis te nemen. Sam Lotus Reuling en Silverstar waren tijdens de Zilveren Ster weer in vorm en ze wisten deze te winnen in de klasse B/L1 categorie ABC.

Milou Onderdijk en Undercover XL kwamen aan start in Ambt-Delden. Ze reden een snelle en foutloze ronde in de 120 cm en daarmee mochten ze de eerste prijs meenemen naar huis.