Geslaagde eerste editie van Onderlinge Oudejaarsindoor

Op zaterdag 28 december vond de eerste editie van de Onderlinge Oudejaarswedstrijd plaats. Parcourbouwers Theo en Renate Höfkes zetten een uitdagend parcours neer in de binnenmanege van de Hippische Vereniging Winterswijk. Een mooi aantal aanspanningen legden dit parcours af, een combinatie tussen een vaardigheidsparcours en enkele marathonhindernissen. Aan het eind van de dag was er nog de mogelijkheid om kennis te maken met de mensport en zelf de leidsels in handen te nemen.

De winnaar in de Bixie categorie werd Sanne ten Pas. Bij de enkelspan pony’s werd het parcours het snelst en best afgelegd door André te Molder. Bij de tweespan pony’s ging de winst naar Liza Aarnink, gevolgd door Martijn ten Pas. In de enkelspan paarden ging de eerste prijs naar Raymond van de Vorle, gevolgd door Gerard Abbink. Bij de tweespan paarden ging de winst naar Renate Höfkes, op de voet gevolgd door Theo Höfkes.

Foto’s: Emile Talen

uitslag indoor hv winterswijk 2019