Geslaagde onderlinge wedstrijd bij Hippische Vereniging Winterswijk

Op 6 november vond de jaarlijkse onderlinge wedstrijd plaats van de Hippische Vereniging Winterswijk aan de Steengroeveweg. Deze wedstrijd was opengesteld voor alle ruiters en amazones van Winterswijk. In de dressuur werd de klasse Bixie AA en A gewonnen door Noalynke Dik. In de Bixie B1 was het oranje rozet voor Vayenna Dik. In de klasse BB was de overwinning voor Marlyne Dik. De klasse B pony’s werd met 213,5 punten gewonnen door Robin Berendsen. In de Z1-dressuur was de winst voor Carmen Vervelde.

Bij de paarden ging in de klasse B de overwinning naar Marly Aarnink, gevolgd door Truus Siebelink op een tweede plaats. Maaike Jansen won de derde prijs. In de klasse L1 reed Ilse Zieverink Indy naar 220,5 punt en daarmee de winst in deze klasse. In de klasse L2 was de overwinning opnieuw voor Marly Aarnink. De klasse Z2 werd gewonnen door Anouk Siebelink en Gillmore TMH.

Bij het springen voor de pony’s was in de klasse 30 cm de winst voor Vayenna Dik. Op de hoogte 60/70 cm reed Carmen Vervelde naar het oranje lint. Sanne ten Pas won de tweede prijs. Bij de paarden was de overwinning op 60/70 cm voor Sandra ten Dolle. Zij werd gevold door Bente Schukkink die de tweede prijs won. Op de 80/90/100 cm ging de overwinning naar Jolien Kuenen. De tweede prijs was er voor Bennie Hoitink.

Aan het einde van de dag werden er ook nog extra prijzen uitgereikt. De beste combinatie over dressuur en springen in de Bixie was Vayenna Dik met Flecky. Bij de pony’s ging deze prijs naar Sanne ten Pas en Nikita. Bij de paarden won Bente Schukkink met Indy de prijs voor beste combinatie van de dag.

Ook werden traditiegetrouw de wisselbekers uitgereikt aan de combinaties die het beste hebben gepresteerd tijdens de Hippische week, eerder dit jaar verreden. De Piek-Kotmans beker, wisselbeker voor beste paardencombinatie, ging naar Carmen Vervelde met Golvé. De Riny Vruwink wisselbeker voor de beste ponycombinatie ging naar huis met Mayke Blekkink en Bonny.

 

Niet alleen de onderlinge wedstrijd werd verreden. Ook in de regio werden prijzen binnengehaald. Sam Reuling en Zoë werden twee keer eerste tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen in de klasse L1. Jade ten Pas en Presley E the King behaalden twee overwinningen in de klasse M1/M2.

Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo wonnen in Vragender in de klasse 1.10m een zesde prijs. Met El Diego des Etoiles was Anouk opnieuw succesvol. Zij wonnen de tweede prijs in de klasse 1.00m. Chelsea Hogeslag en Mango reden in Vragender in de klasse 90 cm naar een derde prijs en een vierde prijs in de klasse 1.00m.