Geslaagde onderlinge wedstrijd

Tweede Paasdag stond ook dit jaar bij Hippische Vereniging Winterswijk weer in het teken van de jaarlijkse onderlinge voorjaarswedstrijd. Zowel in het springen als de dressuur werd er onder prima weersomstandigheden gestreden om de prijzen. In de klasse 70/80 cm bij de pony’s ging de overwinning naar Sanne ten Pas. Bij de 90/100 cm was de eerste prijs voor Anouk Kempers. Bij de paarden waren er in de klasse 70/80 cm drie prijzen te verdelen. De eerste prijs ging naar Bennie Hoytink, tweede werd Anouk Kempers. De derde prijs kon opgehaald worden door Rensqe Ticheler. In de klasse 90/100 cm ging de overwinning naar Chelsea Hogeslag. De klasse 110/115/120 cm was prooi voor Anouk Kempers.

Bij de dressuur was de eerste prijs in de klasse B dressuur pony’s opnieuw voor Sanne ten Pas en Nikita, tweede werd Marlie van Arkel met Hiska. In de klasse L1 dressuur was de overwinning voor Anouk Sikkink met Elevage’s Mare. Bij de paarden ging in de klasse B/L1 dressuur Minke Oudsen en Dominent er met de eerste prijs vandoor. De tweede prijs was voor Liza Aarnink en Ocean’s Desperado. In de klasse M1/M2 dressuur was de overwinning voor Melissa Valken en Michelangelo. In de gecombineerde klasse Z1/Z2/ZZ licht was het oranje lint voor Jeanet te Brummelstroete en Kendilia HSH. De tweede prijs ging naar Melissa Valken en Felony. 

Ook op de wedstrijden in de regio werd er weer goed gescoord. Tijdens de dressuurwedstrijd in Eibergen wist Mirjam Vervelde met Nonchalante een tweede en derde prijs te winnen in de klasse L1. Lotte Scholten en Sprite wonnen in Enschede in de klasse L1 in beide proeven de eerste prijs.  

Anouk Kempers en Overa namen deel aan de 4-jarigen rubriek in Ruurlo. Zij wonnen hier een vijfde prijs. Voor Chelsea Hogeslag en Mango was er in Ruurlo een eerste en tweede prijs in de klasse 90 en 100 cm.