Gezellige Onderlinge Oudejaarsindoor om verenigingsjaar af te sluiten

Ter afsluiting van een geslaagd en historisch verenigingsjaar organiseert de Hippische Vereniging Winterswijk een Onderlinge Oudejaarsindoor met gezellige Oudejaarsborrel. Bovendien kan iedereen die dat wil mennen met de daarvoor aanwezige spannen. Dit evenement op zaterdag 28 december 2019 wordt gehouden in de accommodatie van HVW aan de Steengroeveweg in Winterswijk.

Indoormarathon
De indoormarathon is een vaardigheidsparcours gecombineerd met één of twee marathonhindernissen. Niet alleen de HVW-leden, maar zeker ook leden van de buurtverenigingen mogen zich hiervoor inschrijven. Als parcoursbouwers treden Theo en zijn dochter Renate Höfkes op. Het inschrijfgeld is € 10,- en uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen.

Mennen met een kant-en-klaar span
Heb je altijd al willen mennen? Of ben je wel bekend met het mennen, maar heb je geen eigen span? Op 28 december 2019 stellen enkele leden van Hippische Vereniging Winterswijk hun aanspanning ter beschikking om van jouw mendroom werkelijkheid te kunnen maken. Het mennen met een kant-en-klaar span is kosteloos en voor iedereen. Dus ben je ruiter, amazone, ouder van een ruiter /amazone, buurtbewoner, …: kom op 28 december naar de Steengroeveweg en neem plaats op de bok!

Oudejaarsborrel
Het Grand Café van de HVW-accommodatie is tijdens de spectaculaire Onderlinge Oudejaarsindoor, het mennen door derde en nadien geopend voor iedere belangstellende. Onder het genot van een drankje en bij het thema Oud & Nieuw passende hapjes kan men het menspektakel aanschouwen en gezellig napraten.

Inschrijven
Inschrijven kan door een email met jouw gegevens te sturen naar hvw-mennen@outlook.com. Hou ondertussen onze website (hvwinterswijk.nl) en de sociale media van Hippische vereniging Winterswijk in de gaten.