Goed begin van 2024 voor leden HVW

Ook in het nieuwe jaar zijn de leden van Hippische Vereniging Winterswijk weer succesvol in zowel het springen als de dressuur. Marloes Schieven en Nesquick reden in Vragender tijdens de springwedstrijd naar een tweede prijs in de klasse 0.70m. Voor Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo was er in de klasse 1.20m een zesde prijs. Met Overa sprong Anouk naar de eerste prijs in de klasse 1.00m. Sanne ten Pas en Nikita Tp wonnen bij de pony’s in de klasse 0.80m de zesde prijs. Voor Chelsea Hogeslag en Gillmore TMH lag de tweede prijs klaar in de klasse 1.00m. Anouk Sikkink en Zendos wonnen in de klasse 0.80m de eerste prijs. Met Elevage’s Mare was Anouk ook succesvol. In de 0.70m sprongen ze naar de vierde prijs. Op de dressuurwedstrijd in IJzerlo reed Cheméne Heisterborg met Fourcade naar de tweede prijs met 190,5 punten.