(Gouden) Prijzen regen voor amazones WR&PC

Fabiënne Buunk en Hope Linda Loo

Franne Wolterink met Dino Gomell

 Marly Aarnink met Infinity

 Tessa Delger met Odonkor S.

In Vragender werd afgelopen weekend een selectie wedstrijd voor dressuur georganiseerd. De amazones van de WR&PC hebben daar, samen met hun pony maatjes, het beste beentje voor gezet. Het regende eerste prijzen, waardoor we terug kunnen kijken op een succesvol weekend.

Franne Wolterink kwam met Dino Gomell aan start in de klasse L2 en behaalde de eerste prijs met 215 punten.

Anne Berg startte met Sylvester in de klasse Z1 en reed 203,5 punt bij elkaar wat goed genoeg was voor een tweede prijs.

Maud Pasman kwam met haar held Hero’s Jamai aan start, maar zong daar nét niet het hoogste lied. Zij reden in de klasse L2 190 punten bij elkaar, wat hen een vierde prijs opleverde.

Tessa Delger startte met Odonkor S in de klasse Z1 en haalde daar een eerste prijs weg met 225,5 punten. Met Poppings Annabel kwam ze uit in de klasse M2 en reed daar 184,5 punten bij elkaar wat goed was voor een eerste prijs en de tweede prijs sleepten zij binnen met 195 punten. Met haar paard Golden Elvis kwam ze aan start in Denekamp in de klasse Z1. Daar had ze tevens een goede verdienste door 221,5 punt bij elkaar te rijden wat haar een tweede prijs opleverde.

Liza Aarnink had ook het weekend van haar leven; ze reed met Twister in de klasse M1 en reed, zonder er over te twisten, naar een eerste plaats in de selectie proef met 197,5 punten en naar een derde plaats met 176,5 punten. Met haar pony Gaudi behaalde ze in de klasse L1 een vijfde prijs met 189 punten. Een mooi fundament voor verdere opbouw naar succes.

Iris Vaartjes reed met haar prinses Romee in de klasse B mee. Zij behaalde een vierde prijs met 191 punten.

Fabiënne Buunk had al haar hoop gericht op haar pony Hope Linda Loo. Zij startten in de klasse B en behaalden samen 188,5 en 183,5 punten. Dat leverde hen een derde prijs in de selectie proef op en een vijfde prijs in de tweede proef.

Marly Aarnink veegde de prijzenkast schoon met haar pony Infinity. Zij kwamen uit in de klasse L1 en behaalde in beide proeven een eerste prijs. 210,5 punten en 208 punten leverden haar proeven op. Vragender weet weer waar de eerste prijzen gebleven zijn…

Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

14 oktober 2018