Hippiade pony’s 2019

Naast de drukte van de fusie en de Ride, Run & Drive, was er ook nog een groot aantal ponyleden dat afreisde naar Ermelo op zaterdag 24 augustus om deel te nemen aan de Hippiade. Twee verenigingsteams, twee viertallen en twee individuele deelnemers mochten meedoen.

Vroeg in de ochtend kwam als eerste Maud Pasman aan start in de klasse Z cat. C springen. In het parcours dat flink aan de maat stond, moesten zij helaas twee balkjes noteren. Alsnog een hartstikke goede prestatie want hiermee is zij 7e van Nederland.

Thirsa Oonk kwam aan start in de klasse Z1/Z2 cat. C. Met een nette proef zonder grote fouten noteerden zij een score van 62,059%. Hiermee zijn ook zij 7e van Nederland in hun klasse.

In de middag was het de beurt aan het verenigingsrijden. Ondanks de warmte zette iedereen zijn beste beentje voor. Hiermee werd de vereniging 17e en 19e in de eindklassering. Een hele mooie prestatie!

Tussen de bedrijven door, werd er ook nog gestreden om de titels in het viertalrijden. Het M-viertal scoorde gemiddeld bij beide juryleden 66,167%. Dit was genoeg voor een vierde plaats. Het L-viertal behaalde 61,333%. Dit was goed voor plaats 13. Beide viertallen stonden onder leiding van Desiree Kemper.

We kunnen als vereniging terugkijken op een mooie periode, waarbij we de vereniging goed op de kaart hebben gezet. Dank aan alle deelnemers, ouders, begeleiders en natuurlijk de instructie!