Hippisch succes op wedstrijden in de regio voor leden HVW

Chemène Heisterborg en Fourcade reden tijdens de dressuurwedstrijd in Aalten naar twee overwinningen in de klasse B dressuur. Voor Carmen Vervelde en Golvé was er een eerste prijs in de klasse L2 dressuur.

Maaike Klomps en Hinte van de Bekenpieper waren succesvol in Vorden. In de klasse L2 wonnen ze in beide proeven de tweede prijs. Ook Rensqe Ticheler en Joy vielen in de prijzen. In de klasse Z2 wisten ze beide proeven te winnen. Chelsea Hogeslag en J’Adore kwamen ook aan start in Vorden. In de klasse ZZL wonnen ze de tweede prijs.

Ook tijdens de dressuurwedstrijd in Vragender was er succes voor Chelsea Hogeslag. Met J’Adore reed ze in de klasse ZZL naar een tweede en derde prijs. Marly Aarnink en Olando vd Binnenvelder maakten op deze wedstrijd hun L2 debuut. Zij wonnen de derde prijs. In dezelfde klasse mochten Anne Berg en J’Adore de eerste prijs ophalen.

In Ambt Delden werd een indoor cross georganiseerd. Marloes Schieven en Nesquick reden mee in de klasse BB. Hun foutloze ronde leverde een eerste prijs op.

Op de springwedstrijd in Vragender was er voor Anouk Sikkink met Zendos een derde prijs in de klasse 1.00m. In dezelfde klasse was de overwinning voor Anouk Kempers met Overa. Marit Damkot en Karrado wonnen in de klasse 0.80m een vierde prijs.