Hippische Week WR&PC van start en Nationale sportdag Gelders Paard

Op zaterdag 18 mei ging de Hippische Week van de WR&PC van start. De banen lagen er strak bij en er werd op zaterdag en zondag volop gesprongen en dressuur gereden. Ook werd er in Putten de Nationale sportdag voor het Gelders paard gehouden. De volgende amazones en ruiter gingen met winst naar huis:

Marly Aarnink maakte met E pony Cantodea haar debuut in de klasse BB. Zij wonnen de eerste prijs met 77,5 punten voor stijl.

Lotte Houwers sprong met haar D pony Reigershoeve Lars in de klasse B 62,5 stijlpunten bij elkaar en dat was goed voor de tweede prijs.

Marit Damkot sprong met Allette in de klasse B direct op stijl naar de tweede prijs met 67,5 stijlpunten.

Franne Wolterink reed met haar D pony Dino Gomell in de klasse M1 naar twee maal de tweede plaats met 192,5 en 184,5 punten. In de klasse L springen wonnen zij de eerste prijs.

Indy Hoftijzer won met haar E pony Pandour in de B dressuur de eerste prijs met 200,5 en de tweede prijs met 196,5 punten. Bij het springen werden zij in de klasse B vijfde met een foutloos parcours en barrage en 67.5 punten voor stijl. Ook wonnen zij de eerste prijs voor het parcours direct op stijl met 76.5 stijl- en 4 strafpunten

Sterre Hoitink reed met haar D pony Lucano in de L2 dressuur naar de eerste plaats met 185,5 punten.

Anne Berg sprong met haar D pony Sylvester in de klasse L naar de tweede plaats.

Chelsea Hogeslag sprong met Presley E the King naar de eerste plaats met 75 punten voor stijl en in het tweede parcours behaalden zij de derde prijs met 72 punten voor stijl.

Marloes Schieven reed in de klasse B springen twee foutloze parcoursen en een foutloze barrage. Dat was goed voor de tweede en derde plaats.

Milou Onderdijk won met Just do it in de klasse B springen de derde en een dag later de eerste prijs. Met Cavallaro won zij in de klasse BB de derde prijs.

Tim Schreurs won met zijn C pony Disco de eerste prijs in de klasse B springen.

Dominique Tolsma won met Dominent de vierde prijs in de klasse B springen.

Charlotte Almekinders was met haar Paard Bona Cura’s Vindy op 18 mei te vinden in Putten op de “Nationale sportdag van het Gelders Paard”. Zij reed in de klasse ZZ-licht naar de eerste plaats met 223,5 punten. Ook werd deze combinatie dagkampioen bij het springen.

Prachtige resultaten, gefeliciteerd!!

.