HV Winterswijk scoort op kampioenschappen

Afgelopen weekend was het eerste weekend dat de Gelderse kampioenschappen outdoor 2024 werden verreden. Leden van Hippische Vereniging Winterswijk kwamen met medailles thuis. Bij de verenigingskampioenschappen werd een goede prestatie neergezet. Vier amazones reden een goede dressuurproef en vervolgens reden vier combinaties een mooi springparcours. Dit resulteerde in een zilveren medaille.

In de middag was het de beurt aan de viertallen. In de klasse L reden de amazones een nette proef. Deze bleek goed voor de bronzen medaille. Chelsea Hogeslag, ook lid van Hippische Vereniging Winterswijk, reed in de klasse Z paarden met het viertal ‘Black & Brown goes for Gold’ naar de overwinning. Carmen Vervelde, ook HVW-lid, reed met ‘Power United’ in de klasse Z pony’s naar de Gelderse titel. Deze combinaties hebben zich hiermee alleen geplaatst voor het Nederlands kampioenschap.