HVW-leden Anouk en Carmen in de prijzen op NK

Afgelopen maand werden voor alle hippische disciplines de Nederlandse kampioenschappen verreden in Ermelo op het Nationaal Hippisch Centrum. Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo kwamen aan start in het springen in de klasse 1.10m. Na een foutloos basisparcours reden ze een snelle barrage. Helaas viel er één balkje waardoor ze uit de top 8 viel. Maar deze prestatie was alsnog genoeg voor de zestiende prijs in deze rubriek. Chelsea Hogeslag en Mango mochten starten in de klasse 1.00m. Ook zij reden een foutloos basisparcours maar liepen in de barrage tegen één strafpunten voor tijd aan. Hiermee vielen ze net buiten de prijzen op een zestiende plaats.

In de afdelingsdressuur kwam HVW-lid Carmen Vervelde aan start. Met Emilion vormde ze een van de ruiters van het viertal ‘The Power of Love’. Dit team reed rond als een geoliede machine. De score van 69,75% was genoeg voor de zilveren medaille!

Jennifer Udo is de laatste weken op stoom in de springring. Tijdens de springwedstrijd sprong ze met Galina Z naar een tiende prijs in de klasse 1.10m. Enkele weken later sloeg deze combinatie weer toe. Ditmaal sprongen ze in Varsseveld naar de zesde prijs.