Ireen de Leeuw kringkampioen ZZ Licht

In het pinksterweekend werd er een selectie wedstrijd georganiseerd in Geesteren. Een aantal leden van de WR&PC nam hieraan deel. En… Met succes!

Ireen de Leeuw kwam met haar paard Catch Me aan start in het ZZ licht. De wedstrijd werd verreden in Geesteren. Catch Me deed zijn naam eer aan; hij pakte het oog van de jury en liet de proeven beoordelen met 220,5 en 225,5 punten. Daarmee wisten Ireen en Catch me de kringkampioenstitel te bemachtigen. Zij mogen op de Gelderse Kampioenschappen aan start komen.

Rochelle Meenink nam Goldwin van Kairos mee voor een dressuurproef in de klasse L2. Ze reden een nette ronde wat hen 192 punten opleverde. Het was goed genoeg voor een zesde prijs.

Chelsea Hogeslag ging met meerdere paarden op pad, maar vandaag kon er maar een de beste zijn. Ze mocht met J’Adore een derde en eerste prijs ontvangen in de klasse B dressuur. Ze reden 199 en 206,5 punten bij elkaar.

Marly Aarnink reed met Infinity op hetzelfde concours in Geesteren. Zij kwamen uit in de klasse L2. Infinity ging grenzeloos goed door de baan wat er voor zorgde dat Marly met een eerste en tweede prijs naar huis kon gaan. Ze scoorden samen 207,5 en 189 punten. Tevens reed Marly twee proeven in de klasse L1 met Cantodea. Hier behaalden ze 196,5 en 202,5 punten, wat goed genoeg was voor twee tweede prijzen!

Shelby Groothuis ging met haar prachtige zwarte parel Dien op pad. Ze reden in de klasse L1 dressuur en behaalden een mooie eerste en derde prijs met respectievelijk 206,5 en 191 punten.

Anouk Kempers nam Hoppenhof’s Mambo mee naar de klasse B. In deze ring reed ze 200 punten bij elkaar wat haar een derde prijs opleverde.

 

Knap werk allemaal en van harte gefeliciteerd!

Chelsea en J’Adore   

Shelby en Marly

Marly en Infinity