Leden Hippische Vereniging scoren in de dressuur

Afgelopen weekend kwamen er weer diverse leden van de Hippische Vereniging Winterswijk aan de start op dressuurwedstrijden in de regio, zowel onder het zadel als aangespannen. Tessa Delger had een druk weekend. Met haar paard Golden Elvis kwam zij aan start tijdens het Gouden IJzer in Luttenberg. Beide Z1-proeven wisten zij te winnen met scores van 227 en 242,5 punten. Hiermee plaatsten zij zich voor de finale. In deze finale behaalden ze een vijfde prijs over alle klasses, een knappe prestatie van dit duo! Tessa kwam eveneens aan de start met haar pony Big Star in de klasse Z2 cat. D/E tijdens een wedstrijd in Ermelo. Een score van 67,5% was goed voor een tweede prijs.

Ilse Zieverink reisde met haar paard Chicano van de Kempenhoeve af naar de dressuurwedstrijd in Aalten. In de klasse L1 reden zij 197 punten bij elkaar waarmee ze de eerste prijs won. Ruth Abbink scoorde met haar paard Isis in de klasse M1 dressuur in Hengelo gld. twee maal een tweede prijs. Voor hun proeven kregen zij 184 en 187,5 punten. Liza Aarnink ging ook naar de wedstrijd in Hengelo gld. Met haar pony Gaudi mocht zij in de klasse L1 de tweede prijs mee naar Winterswijk nemen met een score van 188,5 punten.

Niet alleen onder het zadel waren de leden van de Hippische Vereniging succesvol. Ook was er een aanspanning succesvol. Wim te Winkel kwam aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen. In de klasse B dressuur won hij met zijn paard Jillz twee maal de eerste prijs met 180 en 195 punten.