Leden HV Winterswijk goed van start tijdens selecties

Dit weekend stonden de eerste selectiewedstrijden voor de Gelderse outdoorkampioenschappen alweer op het programma. Fabienne Buunk en Everwood Bellfire wonnen in de klasse L2 een tweede prijs tijdens de eerste selectiewedstrijd in Groenlo. Voor Thirsa Oonk en Mister T was er in de klasse L1 dressuur een derde prijs.

Een week eerder won Chelsea Hogeslag in de klasse Z2 dressuur in Hengelo met J’Adore de eerste prijs met 234,5 punten. In Lichtenvoorde reed Chelsea met Mango in de klasse L1 dressuur naar de overwinning. Mirjam Vervelde-ten Dolle en Nonchalante kwamen ook in Lichtenvoorde aan start in de klasse L2. Beide proeven waren met 199 en 202 punten goed voor de overwinning. Voor Jade ten Pas en Presley E the King was er op de dressuurwedstrijd in Westervoor in de klasse M1 een eerste prijs met 211 punten. Anouk Siebelink en Gillmore TMH startten op 29 april in Groesbeek. In de klasse Z2 dressuur wonnen ze de eerste prijs met 224 punten.

Anouk Kempers en El Diego des Etoiles sprongen tijdens de wedstrijd in Haaksbergen naar de overwinning in de klasse 1.00m. Carmen Vervelde en Golvé kwamen een start tijdens de wedstrijd in Vragender. Ze wonnen in de klasse 1.00m een derde prijs en in de 1.05m gingen ze er met de eerste prijs vandoor.