Leden HV Winterswijk pakken prijzen in alle disciplines

Leden van Hippische Vereniging Winterswijk hebben de afgelopen periode weer succesvol deelgenomen aan wedstrijden in de regio. Chelsea Hogeslag en Gillmore TMH namen deel aan de dressuurwedstrijd in Haaksbergen en wonnen een derde en vierde prijs in de klasse Z1. Jade ten Pas en Presley E the King werden in Haaksbergen twee keer eerste in de klasse M1/M2. Melissa Valken en Michelangelo kwamen aan start in de klasse L2 en namen ook een eerste prijs mee naar huis.

Tijdens de thuiswedstrijd op 24 september won Chelsea Hogeslag met Mango een vierde prijs in de klasse L1. Florentine Rootveld en Komma d’Or wonnen in de klasse Z1 beide proeven.

Ook uit Vragender werden verschillende prijzen meegenomen. Hilde van Eerden en Gentle Touch wonnen de klasse 1.20m. Marly Legters en Zendos werden zevende in de 1.00m en in het 1.10m wisten ze de overwinning binnen te slepen. Chelsea Hogeslag en Mango wonnen in de 80cm de eerste prijs. In de 1.00m werden ze tweede. Chelsea was in vorm want met Gillmore TMH won ze in de klasse 1.00m en in de klasse 1.10m een eerste prijs. Milou Onderdijk reed Mylord RV ook naar een eerste prijs in de klasse 1.10m. Anouk Kempers reed Roxette van ’t Eigenlo mooi foutloos rond in het 1.05m, daarmee wonnen ze de eerste prijs in deze klasse. Met haar pony El Diego des Etoiles reed Anouk Kempers in de klasse 1.00m. Zij wisten een vierde prijs te winnen.

Marek Egbers en Amadeus kwamen aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Zevenaar. In de klasse L1 wonnen ze een tweede prijs.

Milou Onderdijk nam deel aan de springwedstrijd in Ambt-Delden. In het 1.20m was ze met Undercover XL de snelste en won daarmee de eerste prijs. Voor Anouk Kempers en El Diego des Etoiles was er in Ambt-Delden een tweede prijs in de klasse 1.00m.

Tijdens de samengestelde wedstrijd in Diepenheim deed Chelsea Hogeslag mee met Gillmore TMH. Zij reden een foutloze cross, foutloos springparcours en een nette dressuurproef. Hiermee wonnen ze de tweede prijs.