Leden HV Winterswijk weer op prijzenjacht

​Sinds de versoepeling van de Corona-maatregelen zijn verschillende leden van de Hippische Vereniging Winterswijk weer op concours geweest, en niet zonder succes! Anouk Kempers behaalde tijdens de wedstrijd in Ambt-Delden begin juli een eerste en tweede prijs in de klasse L1 dressuur met Equitalle. Op de dressuurwedstrijd in Geesteren won Tessa Delger twee keer de 1e prijs in de Z1-dressuur met Cindi. Zij behaalden 69,7% en 73,8%.

In het springen won Hilde van Eerden met Gentle Touche een eerste prijs in de klasse M in Vragender. Lotte Houwers en Lars wonnen in Varsseveld een vierde prijs in de klasse B-springen met 75 punten voor stijl. Voor Anouk Kempers en Equitalle was op deze wedstrijd twee maal een eerste prijs met foutloze parcoursen en 85 stijlpunten in de klasse B. Tessa Delger was oppermachtig in het L-springen. Zij werd eerste met Hampton en won een tweede prijs in dezelfde klasse met Dahlia Z. Op de springwedstrijd in Vragender was er opnieuw succes voor Anouk Kempers. Ook hier won ze een eerste prijs in de klasse B-springen met Equitalle.

Op 26 juli vond de verplaatste onderlinge wedstrijd van HV Winterswijk plaats. Op deze dag konden alle leden hun beste beentje voorzetten in de dressuurring. De volgende combinaties vielen in de prijzen: de eerste prijzen in de klasse BB-pony’s naar Anouk Sikkink en Mayke Blekkink. In de klasse B-pony’s ging de winst naar Lotte Houwers en Mirthe Sikkink. In de gecombineerde L1/M1 rubriek was het oranje lint voor Marly Aarnink in beide proeven. In de klasse Z2 pony’s ging de overwinning twee keer naar Thirsa Oonk.
Bij de paarden won Marit Damkot beide proeven in de B-dressuur. De tweede prijzen waren voor Chelsea Hogeslag en Maud Collink. In de klasse L1 was de winst voor Sterre Hoitink en Thirsa Oonk. In de gecombineerde Z1/Z2-rubriek was de overwinning voor Jeanet te Brummelstroete. In de klasse ZZ-licht was Tessa Delger twee keer de beste combinatie.