Leden in vorm richting kampioenschappen

Romy Vervelde en Emilion kwamen in Eibergen aan start in de klasse L1. Daar wisten ze de eerste prijs binnen te slepen. Een goede generale voor de Gelderse kampioenschappen op 13 juli. Carmen Vervelde startte in Eibergen met Og3ne in de klasse B paarden. Ook zij wonnen de eerste prijs.

Tijdens de dressuurwedstrijd in Varsseveld maakte Mirjam Vervelde haar debuut in de klasse Z1 met Nonchalante. Zij gingen direct met 3 winstpunten en een eerste en tweede prijs naar huis. Liza Aarnink en Ocean’s Desperado reden mee op de dressuurwedstrijd in Dinxperlo. In de klasse L1 mochten ze de eerste prijs ophalen.

Chelsea Hogeslag en J’Adore houden hun vorm ook vast. Tijdens de samengestelde wedstrijd in Ede reden ze een foutloos springparcours en cross wat ze de zesde prijs opleverde. Tijdens de dressuurwedstrijd in Geesteren wisten ze ook nog een eerste prijs te winnen in de klasse ZZL. Ook voor deze combinatie een goede voorbereiding op de Gelderse kampioenschappen, waar ze donderdag 11 juli aan start komen.

Afgelopen weekend vonden al de Gelderse kampioenschappen springen klaar. Hier reed Tessa Delger zich naar een startbewijs voor het NK in de klasse 1.35m! Komend weekend is het de beurt aan de dressuurruiters en -amazones. Een overzicht van alle deelnemers volgt komende dagen!