Leden van HV Winterswijk in actie

Ondanks de Coronacrisis kunnen de leden van Hippische Vereniging Winterswijk onder aangepaste omstandigheden wel op wedstrijd. Marly Aarnink wist met Infinity van de Binnenvelder in rekken twee keer te winnen in de klasse M2 dressuur. Anke Wiggers won in Winterswijk de klasse M1 dressuur met Ferrero van het Cipershof. Chelsea Hogeslag en J’Adore werden in die zelfde klasse twee keer tweede. Anouk Kempers en Equitalle kwamen aan start in de klasse L2 dresuur. Zij wisten een eerste en een tweede prijs te winnen. Sterre Hoitink en Destiny HSH reden in de klasse L2 naar een eerste en tweede prijs met een monsterscore van 227 punten. Shelby Groothuis werd met Spoekedammetjes Dien twee keer eerste in de klasse M1. Liza Aarnink werd tijdens haar debuut vierde in de klasse L1 met Halina.

Florentine Rootveld kwam met Gentle Wish aan start op de subtopwedstrijd in Groesbeek. Deze combinatie wist een eerste en tweede prijs te winnen in de klasse ZZ-Zwaar. Marly Aarnink en Lotus Silent van de Binnenvelder namen tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen twee eerste prijzen mee naar huis in de klasse L1. Met Voice van de Binnenvelder won Marly twee keer een eerste prijs in de klasse Z1. Franne Wolterink en Ravi Replay wonnen beide proeven in de klasse B.

Milou Onderdijk was succesvol in de springring. In Ambt-Delden mocht ze in de klasse L een derde en vierde prijs ophalen met Just Do It en Undercover XL. Een week later was er voor Milou met Just Do It in Vragender een eerste prijs in de klasse L springen. Hilde van Eerden won op deze wedstrijd een tweede prijs in de klasse B en de klasse M.

Lotte Houwers en Lars gingen op dierendag naar Markelo voor een samengestelde wedstrijd. Over alle onderdelen waren zij de beste combinatie, ze mochten in de klasse B de eerste prijs mee naar huis nemen.