Leden WR&PC zorgen voor volle prijzenkast

VLNR en VBNB: Anouk Siebelink met Gillmore, Chelsea Hogeslag met Presley, Franne Wolterink met Dino Gomell, Lotte Houwers met Reigershoeve Lars, Marloes Schieven met Fame en Melissa Valken met Felony.

Een aantal leden van de WR&PC is weer flink actief geweest op diverse wedstrijden in Gelderland. En ze zijn niet voor niets op pad gegaan; de prijzenkasten zijn weer goed aangevuld!

In Neede werd de Bollert Brons wedstrijd voor de 60e keer georganiseerd. De Bollert Brons is een samengestelde wedstrijd (SGW); dit betekent dat de ruiters moeten dressuren, springen en crossen. Dit gebeurt in het natuurgebied ‘De Bollert’, midden in de bossen tussen Gelselaar, Geesteren en Neede en wordt georganiseerd door de Pasruiters uit Neede.

Chelsea Hogeslag kwam hier aan start met Presley E. the King in de klasse B. Ze behaalde hier een zevende prijs met 22.8 punten als einduitslag. Chelsea moest een aantal strafpunten incasseren omdat ze te snel door de cross was gegaan. Dat kan er ook maar één overkomen….;)

Marloes Schieven reed een dag later op hetzelfde terrein in de klasse B een rondje met Fame, de merrie die net van zwangerschapsverlof terug keerde. Ook zij gingen met een zevende prijs naar huis.

Melissa Valken reed met Felony mee in de klasse L bij de paarden. Ze behaalden 214 punten in de dressuur die haar, met een foutloze cross en acht strafpunten in het springparcours, een derde prijs opleverden.

Lotte Houwers reed ook een SGW en behaalde met Reigershoeve Lars, maar zij reisden af naar Bussloo. Ze ontvingen een vierde prijs van de dertig deelnemers in haar ring.

In Vragender werd een springwedstrijd georganiseerd waar Franne Wolterink met Dino Gomell naar toe ging voor een rondje B progressief springen. Ze reden samen naar een mooie, derde plaats.

Anne Berg reed eveneens naar Vragender voor het springen in de klasse B. Zij reden ook een goede ronde met 70,5 punten voor stijl wat hen tevens een derde prijs opleverde.

Tessa Delger was met drie pony’s actief op de wedstrijden. De wedstrijd in Vragender pakte uit met een tweede prijs in het B springen met Cindi. Ze kreeg 70 punten voor stijl. Met haar andere pony’s reed ze naar Westervoort voor een rondje dressuur in de klasse M2 met Poppings Annabell en in de klasse M1 met Odonkor S.. In de M2 mocht ze de hoogste plaats op het ereschavot betreden met 185,5 punten. In de klasse M1 was dit eveneens haar podiumplaats met 199 punten.

Anouk Siebelink ging naar Hengelo GLD voor een dressuurwedstrijd in de klasse M1 met Gillmore. Ze behaalden hier twee keer een eerste prijs met 191,5 en 192 punten.

 

Gefeliciteerd met alle prijzen!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

16 september 2018