Liselotte Rootveld achtste op NK dressuur

Afgelopen weekend stond in het teken van het NK dressuur in Ermelo. Vanuit de WR&PC waren twee leden afgevaardigd in de klasse Z2. De acht ruiters en amazones die het best scoorden, mochten naar de finale waarin gestreden werd om de felbegeerde titel voor het NK dressuur.

Liselotte Rootveld kwam aan start met Gentle Wish en behaalde in de eerste proef 66,42% wat voldoende was voor een achtste plaats. Dit betekende dat ze in de middag de finale mocht rijden. In de finale scoorde zij 65,75% wat haar een definitieve achtste plaats opleverde. Een prima prestatie op dit niveau!

In Vragender werd dit weekend nog gesprongen. Chelsea Hogeslag ging met Presley E. the King op pad om een rondje B te springen bij de paarden. Ze scoorde 71 punten voor stijl wat ook haar naar een achtste plaats bracht.

Maud Pasman ging met Hero’s Jamai naar Saasveld om een M1 proef te rijden in de dressuur. Zij reden een rondje waar anderen niet aan konden tippen en ging met een eerste prijs naar huis. Ze behaalde 186,5 punten.

Gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten!